Грижа за клиента


Транспорт и доставка

Предлагаме доставка чрез куриерските услуги на Еконт Експрес на територията на Република България.
При поръчки над 25 лв. има възможност за безплатна доставка до офис на Еконт Експрес. За целта трябва поръчката да е на стойност над 25 лв. и при поръчването да се избере опция "Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ". Поръчки над 50 лв. се доставят безплатно до адрес на клиента.
Ориентировъчни срокове за доставка: до 2 (два) работни дни. Указаните срокове са само информативни и не са задължаващи за 2get.eu или куриерската компания, извършваща доставките.

Неприкосновеност на личните данни и сигурност

Личните данни на потребителите на 2get.eu се използват само и единствено за изпълнение на поръчките и подобряване на ползваемостта на услугите на 2get.eu.

Връщане и замяна

Всяка поръчка може да бъде върната в 7-дневен срок при условие, че продуктите в поръчката не са били използвани и са в комплект с неувредена опаковка.

Поръчване

Поръчките се заявяват чрез уеб страницата на 2get.eu, на телефон 098 888 3329, имейл sales@2get.eu или по Skype.

Плащания, цени и промоции

Към момента единственият начин за плащане, който 2get.eu поддържа, е наложен платеж, при който клиентът заплаща уговорената цена при доставка на поръчката от куриер на пощенския оператор. Всички цени са в български лева и са крайни.

Разглеждане на поръчките

Всички поръчки се разглеждат от оператор преди да бъдат изпълнени. Всяка поръчка може да бъде отказана от клиента чрез формата за контакт до 15:30 часа в деня на заявяване на поръчката.

Други